2009.02.23. 13:45| Szerző: motiváció blog

Figyeld meg, hogy a nap melyik részében vagy a legproduktívabb, és ilyenkor foglalkozz a legnehezebb feladataiddal. A kevésbé fontos, könnyebb feladataidat pedig tedd át későbbre. Hanyagolj minden feladatot, ami elvenné az idődet a fontos dolgaidtól. Tartsd a figyelmed a célon, hogy minél előbb meg tudd oldani. Tégy erőfeszítéseket és fegyelmezetten tarts ki, amíg nem értél célba! 

A sikerélmény kölcsönöz neked egy olyan karizmát, ami az előnyödre válik és életed minden területére kihat. Sikeres kisugárzásoddal magadhoz vonzod a hozzád hasonló embereket. Ha eredményeket érsz el és ezt kemény munka árán teszed, javul az önbecsülésed. Nagyobb önbizalomra teszel szert, jobban élvezed az életet.

Ha magabiztosan cselekszel, javítod a spontán probléma megoldó képességedet is, így könnyebben megbirkózol az akadályokkal. 

  Értékeld magad! Ünnepeld meg a sikereidet. Légy tudatában, hogy éppen hol tartasz, és mi vár még rád a jövőben. Szakaszonként ünnepeld az előrehaladásod. Minden ezer mérföldes út egyetlen lépéssel kezdődik. Ünnepelhetsz akár lépésenként is, hiszen tudod, hogy minden lépéssel egyre közelebb kerülsz a célodhoz.  

Készíts feljegyzést a tapasztalataidról. Ez segíthet neked a nehezebb időkben amikor ötletek után kutatsz problémáid megoldásához. Alakíts ki magadnak egy munkaritmust és dolgozz keményen. Lásd magad előtt a célt amerre tartasz, és akkor nem fogod félbehagyni.
 |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivacio.blog.hu/api/trackback/id/tr47960637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása