2009.02.22. 12:18| Szerző: motiváció blog

Kezdd a napod mindig azzal, hogy lendületbe hozod magad lelkileg! Ha fásultan ébredsz tégy meg mindent azért, hogy jó kedvűen, vidáman kezd el a napodat. Ne törődj vele, ha mások kedvetlenek. Neked nem muszáj átvenned a hangulatukat. Hallgass vidám, lelkesítő zenét, -olyat aminek hatására mindig megjön a kedved, és lelkesedést érzel.

A zene csodálatos gyógymód a szorongásra, kedvtelenségre. Lehet, hogy kávét sem kell majd innod, mert annyira felpörget.  Egyik reggel a napokban, kicsit unalmasnak indult a nap, eléggé kedvtelen is voltam. Aztán, rátaláltam a Sebestyén Márta és a Muzsikás együttes egyik zenei felvételére.  Meghallgattam és azonnal meghozta a kedvemet, mert jó lüktetése, és valami  csodálatos varázsa van. Tradicionális erdélyi magyar népzene. Ez a zene bizonyítja, hogy őseink is tudtak jó zenét csinálni. Nagyon sok népdal a mai napig képes felturbózni az emberek életkedvét. Hallgassunk csak nyugodtan tradicionális magyar népzenét. Nagyon sokan nem szeretik mert eleve elzárkóznak tőle. Olyanok is vannak, akik tévesen a mulatós zenével keverik össze. A népzenében nagy kincs rejlik. Legyünk tudatában annak is, hogy elődeink milyen zenei kincseket hagytak ránk..Sokan nem is tudnak róla. Remélem elnyeri a teszéseteket:

 |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivacio.blog.hu/api/trackback/id/tr52958152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása