2009.03.16. 10:38| Szerző: motiváció blog

Jó, ha tudod: Ha nem tartasz rendet a személyes környezetedben, ez kihatással lesz életed minden területére. Hanyag és rendezetlen leszel, valamint sosem fogsz megtalálni semmit sem amit keresel. Előfordult már veled, hogy sürgősen szükséged lett volna egy korábbi bankszámlakivonatra vagy egy fontos iratra, de egyszerűen fogalmad sem volt, hogy hol van. Innentől aztán kapkodnod kellett, és az egész lakást feltúrnod, hogy végre megtaláld. Kell ez neked? Nos, ha nem szeretnél többet ilyen élményekben részesülni, javaslom, hogy rendezd el a dolgaidat magad körül, úgy, hogy szükség esetén megtalálj mindent. Nem bonyolult, egyszerűen kategorizáld a fontos dolgokat. Mindig tudd, hogy mit hova teszel. És talán még fontosabb, MINDIG TEDD VISSZA A HELYÉRE AMIT ELVETTÉL. Igazából legtöbb esetben innen származik a rendszertelenség. Nem tesszük vissza a dolgokat a helyükre.

Egy másik fontos dolog amit meg kell említenünk, hogy a munkahelyi rendtartás. Akármi is legyen a munkád, jó, ha nem zavar meg semmi abban, hogy dolgozz. Iktass ki mindent a környezetedből ami megzavarna a folyamatban, vagy elterelné a figyelmed!  Ha irodában dolgozol, akkor az íróasztalod mindig legyen rendezett. Ne pakold tele, mert az csak zűrzavart okoz. Mielőtt elkezdenéd a munkát, szánj öt percet arra, hogy a témához kapcsolatos összes iratot, fontos dolgot összeszedj. Ezeket pakold csak magad elé. Minden más dolgot pakolj el, ne legyen a szemed előtt. Így hatékonyabban tudsz majd dolgozni. Bármi is legyen a munkád, biztosíts magadnak zavartalan feltételeket a nyugodt munkához.

 |   | 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://motivacio.blog.hu/api/trackback/id/tr961005079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cickafarok 2009.04.17. 02:04:14

jaj de szuper vagy
örülök,hogy Rád leltem ...
tudom én,hogy ez van ,de mégis most ez nem megy ....de megvan az oka és alig várom
PEACE
süti beállítások módosítása