2009.03.12. 07:05| Szerző: motiváció blog

Bizonyára te is észrevetted már, hogy a tévében bemutatott reklámok gyakran hatással vannak rád. Lehet, hogy tudattalanul, de valahogyan mégis vonzódsz azokhoz a temékekhez amiket bemutattak. Ugyanlyen hatással lehetnek rád a reklámplakátok is amiket az út szélén láthatsz. Ugyanezt a "reklám módszert" felhasználhatod arra is, hogy önmagad számára olyan képeket, dolgokat helyezz el a környezetedben amik felemelnek, jó kedvre derítenek. Akárhogyan is van, mindenképp jó ötlet, ha figyelsz erre.

Keress képeket az internet amik felemelnek téged. Lehet az kedvenc kocsid képe, vagy akár egy gyönyörű tájkép és sorolhatnám. Helyezd el a környezetedben olyna helyekre is ahol ritkán jársz. Péztárcádba is tehetsz. Ezeknek a hatásuk tudatalatt működnek. Nincs logikája, csupán az, hogy kihat az egész életedre az, hogy milyen a környezeted. Ha boldog ember akarsz lenni, keress olyan képeket amika  boldogságról szólnak. Rendezd be úgy az otthonod, hogy jól érezd magad! Ha megteszed, hamarosan érzékelni fogod a hatását! Ezt garantálom!

 

 |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivacio.blog.hu/api/trackback/id/tr87997158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása