2008.10.27. 21:34| Szerző: motiváció blog

A halogatás akadályoz meg minket, hogy előre haladjunk. Mindenféle tekintetben. Halogatunk fontos döntéseket, csak azért, mert kényelmetlennek tünik nekiállni és csinálni. Tudjuk, hogy mit kell tennünk-pontosabban mit kéne tennünk- de halogatjuk. Nagyon sok streszt tud okozni nekünk. Valójában ezek a dolgok amiket nem szivesen teszünk meg. Szeretnénk kikerülni és halogatjuk.. MAJD HOLNAP MEGCSINÁLOM MOST NEM! A tény az hogy csak a MOST létezik. Nincs holnap.. Minden amit csinálunk azt a jelenben csináljuk.. és nem holnap. Az is tény, hogy a HOLNAPBÓL holnap már ma lesz..és amikor eljutunk odáig ...akkor is azt mondjuk..majd holnap..és sosem csináljuk meg. .. És panaszkodunk, hogy nem vagyunk elégedettek magunkkal..  Nagyon profik vagyunk a kifogás gyártással, hogy miért nem csináljuk a dolgunkat.  A legnépszerübb, hogy várunk a megfelelő pillanatra. De sajnos megfelelő pillanat nincs.. MOST KELL CSELEKEDNÜNK!!!

Ha van egy fontos dolog amit muszáj megtennünk, akkor NE HALOGASSUK! akármilyen kényelmetlen is. Hanem OLDJUK MEG MINÉL ELŐBB.. LEGYÜNK TÚL RAJTA!

Egy jó módszer erre, hogy emlékeztessük magunkat,hogy a saját dolgunkkal foglalkozzunk, ha felírjuk egy papírra hogy : CSINÁLD MOST! CSINÁLD MOST! ... Ez legyen mindig kéznél, hogy emlékeztessen bennünket.

Most csak ennyit akartam írni.. legközelebb folytatom egy újabb izgalmas témával.

Kellemes napot mindenkinek!

Címkék: most halogatás csináld  |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivacio.blog.hu/api/trackback/id/tr56735331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása