2008.12.02. 12:36| Szerző: motiváció blog

A KÖVETKEZŐ ÍRÁS SÉRTHETI EGYES OLVASÓIM VALLÁSI MEGGYÖZŐDÉSÉT. AKI ÉRZÉKENY RÁ, NE OLVASSA EL!

Szükségünk van egy kapaszkodóra, hogy boldog életet élhessünk. Kell egy életfilozófia, egy világról és annak működéséről való elképzelés a fejünkben. Ez lehet egy vallás, vagy egy egyéni elképzelés, igazából nem számít. Nem állok most ki sem a vallások mellett, sem ellenük. Én úgy gondolom teljesen mindegy. Sokan vitatkoznának most velem, akik vallási dogmák szerint élnek, én nem tartom fontosnak, annak ellenére, hogy jómagam is katolikus vagyok. Azt sem tartom jó dolognak, amikor hittérítők az utcán meg akarnak téríteni minket, mert "ITT A VÉG"' és, ha nem térünk át abba az egyházba ( valójában: Nem oda fizetjük az egyház adót ) akkor a pokol tüzében fogunk égni örökre. Hamis prófétákról beszélek, hogy ahogyan éljük az életünket, azt a sátán műve, és minden vallást azon kívül hamis proféták irányítanak.. Aki a félelem keltéssel akar másokat jobb útra terelni, az maga a hamis próféta. Ezek az emberek meg vannak gyöződve arról, hogy rajtuk kivűl mindenki boldogtalan, és mivel kaptak egy jókora agymosást vallási dogmák alapján, ezért kétségbeesetten térítgetnek. Még akkor is, ha mi úgy érezzük boldogok vagyunk, és elégedettek az életünkkel, ők erősködnek, hogy nem így van. És néha erőszakoskodnak. Ez az egyik fajtája. A másik, amikor nem erőszakoskodnak, hanem elutasítás után, néznek bennünket és sajnálnak valahogy így gondolkodnak:

" Milyen szörnyű a világ, a Sátán már eluralkodott mindenhol.. Uram én megtettem mindent, de ezek az emberek a pokol mélyén fognak égni. Én Uram, te tisztán látod a lelkem tudod, naponta imádkozom, és nem szeretnék pokolra jutni.. Istenem féllek téged, és csak imádkozni tudok, hogy ne kerüljek oda ahol ők vannak. Ne kisértsen meg a Sátán, ezért mindig elmegyek a templomba, és fizetem az egyház adót."

Ezek az emberek boldogok? Hát kétségbe vonnám. Egész életükben félnek, hogy Isten ellen vétenek, és akkor az majd megbünteti őket. Isten aki tökéletes, és szeret bennünket. Ennyire keserves lenne a helyzet? Az ember mindig megtudhatja az igazságot, ha saját magán keresztül érzi. Ha az érzéseinkre hallgatunk, akkor érezzük, hogy ez a feltételezés HAMIS. Ez egy évszázadok óta manipulált egyház politika. Az egyházat is emberek hozták létre. Ezt aztán örököltük a szüleinken keresztül..meg sem kérdőjeleztük, hogy valóban így van-e. Véleményem szerint Isten az egyháztól független, illetve maga a Végtelen Intelligencia ami mindehol jelen van, minden atomban, sejtben. Aki egyház tagadó, az nem Isten tagadó is. Az emberek mindig érzékelték ezt az erőt. Mindig tudták, hogy van egy magasabb Intelligencia, ami mindent a helyére tesz. Ezt kihasználva egyes emberek, a megfélelmlítést használva dogmákat alakitottak ki. Egyházakat hoztak létre, egyházadót vetettek ki, embereket gyilkoltak Jézus nevében. Az igazi cél mindig a PÉNZ volt. Minél több embert sikerül áttéríteni, annál több bevétele lesz az egyháznak. Nincs olyan szellemi törvény, ami feloldozna bárkit is, ha embert öl.

Tudom, most sokan el fognak pártolni a blogomtól. Kikiálltanak hamís profétának, és szánnak engem. Imádkoznak értem, vagy gyűlölnek, és rettegnek Istentől, hogy nehogy elhiggyék azt amit olvasnak, mert ők is a pokol tűzén fognak égni. Éppen ezaz! Akik kitalálták a dogmákat, ügyesen gondoskodtak róla, hogy mit tegyenek, amikor más világnézetet hírdető emberekkel találkozzanak. Emlékszünk még a középkorra. Megégették a tudósokat, mert felfedezték, hogy a Föld kerek. Meggyilkoltak embereket, "boszorkányokat" akik valójában rendelkeztek szellemi képességekkel. Valójában mindannyian rendelkezünk vele, mert össze vagyunk kapcsolodva a Végtelen Intelligenciával. Ezeket az embereket kiírtották. Féltették a hatalmat. Nem akarták hogy kiderüljön, hogy az ember saját magában hordozza Isten. Arra, hogy senki sem áldozat. Arra, hogy ne egy kivetített Istent, egy alkotott képet kergessünk, hanem magunk isteni részét fedezzük fel. A híveknek meg azt mondták, hogy ez a sátán műve. Gondos bibliai cikkeket írtak át, és hivatkoztak rá. Igazábol, minden vallási fanatikus, a Bibliábol idéz ilyenkor, hogy hogyan bűnteti meg Isten aki nem féli őt. Féli? FÉLELEM??? IGEN AZ!!!

Ennek semmi köze Isten szeretetéhez. Ezek az emberek Félnek Istentől. Ha ezt állítjuk róluk, akkor tagadják, mondván, hogy ők Szeretik Istent és nem félnek tőle. Valójában az van, hogy Szeretik Istent, ám de amikor "vétkeznek" akkor rettegnek Isten haragjától. Istent egy diktátornak látják. Aki, ha "nyalnak" neki, akkor szereti a híveit, ha pedig nem, akkor megbűnteti őket. És nagyon ügyesen beleszőttek, sok írást a Bibliába, felkészülve arra, hogy hogyan reagáljanak a hívek, ha új eszméket hallanak, vagy megkérdőjelezik a vallások hitelességét. Egy vallási fanatikus most ezeket olvasva, a biliából ilyeneket idéz: " Vigyázzatok félre ne vezessenek benenteket" vagy " Az utolsó időkben hamis proféták lesznek, báránybőrbe bujt farkasok"  sorolhatnám. Ezek az emberek sosem fognak megnyílni az igazság elött, mert az egyházi hatalom gondoskodik rola. Ugyanugy a pénz kell nekik, mint a szüleiktől, és nagyszüleiktől annak idején. Semmi más. Az egyház szellemileg már tönkrement, és eljön az idő, amikor mindenre fény derül, a vatikánban örzött tikos iratokról, amiket az egyház gondosan őriz. A csalás, és illuzio egyházak is lebuknak majd. .... IDEJE FELÉBREDNI!!! És a valódit látni. Ráébredni arra, hogy Isten létezik, és saját magunk is azok vagyok. Igen! Mivel egy Végtelen Intelligenciához tartozunk.

És itt jön egy másik kérdés esetleg, hogy: Elhinném, amit írsz de akkor mi a válaszod a bűnös emberek vétkeire, akik embereket gyilkolnak meg, lopnak, csalnak hazudnak. A Bilbiában meg van a magyarázat, hogy ezekkel mi lesz. A pokolban fognak égni, de te erre nem tudsz választ adni"

Ilyenkor mosolygok, mert tudom, hogy ezek után már nem tudnak feltenni kérdéseket, mert erre is tudok válaszolni.

Létezik egy szellemi törvény a Vonzás Törvénye, amit az emberek évezredek óta ismernek. Már Babilonban is, Egyiptomban is tudtak róla. Voltaképpen évezredek óta bizonyítaní lehet ezt. Arról, szól, hogy az ember önmaga alkotja meg a saját valóságát, azálltal, hogy mire gondol, és mit érez közben. Mindig egy hasonló jelet vonzzunk magunkhoz, amire figyelünk. Ha elhisszük magunkról, hogy áldozatok vagyunk, akkor olyan körülményeket fogunk vonzani, ahol fizikai tényként is megtapasztaljuk ezt. Szóval, ha bűncselekmény történik, az áldozat egy félelem jelet küld, amivel bevonzza a bűnözöt. Még akkor is így van, ha egy gyerekről van szó, és fájdalmas híreket látunk a Tv-ben. Igazából mondhatjuk azt is: " Olyan jó ember volt, miért őlték meg? Jó humora volt optimista...akkor miért?

Igazából mi nem érezhetjük azt amit ő. Attól, hogy egy képet látunk róla, nem tudhatjuk mire gondol, mit érez, ezálltal mit vonz. Ha valakivel szörnyű dolog történik, az mindig azárt van mert bevonzotta azt. Nincs kivétel. Ha félünk valamitől, és nem akarunk valamit, akkor bevonzzuk. MERT RÁ KONCENTRÁLUNK.

A vallás alapítok tisztában voltak ezzel, de inkább elhitették az emberekkel, hogy áldozatok, és ezáltal elérték, hogy FÉLJENEK! A többi jött magától.. A "hívek" bevonzottak egy csomó rossz dolgot, amit a sátán művének tartanak.

És a kérdés, hogy, ha tudták ezek az emberek, hogy létezik a Vonzás törvénye, akkor miért manipuláltak embereket?  Erre nem tudok válaszolni, de van egy sejtésem, hogy a könyebbik utat választották. Azt, hogy az ember megváltoztassa a vonzási irányát, erőfeszítésre van szükség. És gondolom én ők lusták voltak, és felülkerekedet rajtuk a kapzsiság, és a hatalomvágy.. talán ez a válasz. Ha inkább a Vonzás Törvényét vallásosították volna, akkor most ilyen egyház is lenne.. de nem tették.. És talán nem is baj.

Ezeket a dolgokat sok utánnaolvasással és tapasztalásal tudom. Tehát, ne fogadjátok el, ha kételkedtek benne, hanem olvasatok utána, és figyeljétek meg miket tapasztaltok az életben. Meg lesztek lepve amikor rájöttök, hogy ezek mindig összhangban vannak a gondolataitokkal. Lehet sokan a barátaim, ismeröseim közül akik elolvasták ezt, örültnek és hülyének fognak tekinteni.

Lehet, hogy megszakítanak velem minden kapcsolatot. Nos, én úgy gondolom, ha ez így van akkor elfogadom a döntésüket. Legalább öszínte vagyok, és jobb, ha az igazi Önvalómat látják, mintsem egy bürokratikus, kreált, megfelelni vágyó töredékszemélyiséget.

Köszönöm a figyelmet!

Címkék: egyház hatalom vonzás  |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivacio.blog.hu/api/trackback/id/tr7799572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása