2008.12.06. 01:31| Szerző: motiváció blog

Boldog névnapot kívánok a Miklósoknak! Ők könnyű helyzetben vannak, mert mindenki tudja, mikor van a névnapjuk.. Hála az öreg, fehér szakállú puttonyos öregembernek akit Mikulásnak hívnak. Én sem panaszkodhatom, az én névnapom is eléggé ismert. Ha meghallják a nevem akkor álltalában egy Lúd jut eszükbe rólam, és hogy le kéne vágni..mert ugye minek a lúd ha nem esszük meg :D

Ma különösen jó kedvem van. Szeretném ezt átsugározni nektek. Ehhez találtam egy számomra kedves zeneszámot Bobby McFerrintől. Biztosan ismeritek..Don't worry Be happy!

Azonkívül, hogy a zene hangulata pozitív, vidám, csodálatra méltó, hogy Bobby ezt hangszerkíséret nélkül,  a természetes hangján adott elő..persze összevágva.. Ez elképesztő dolog,..

A szám szövege egyszerű..

" Ha aggódsz, és a homlokod ráncolod, ez mindenkit lehúz körülötted... Ne aggódj, bármi is az elmúlik hamarosan..ne  aggódj légy vidám!"

És akkor jöjjön a szám. Ezzel kívánok nektek vidám napot!

 

 |   | 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://motivacio.blog.hu/api/trackback/id/tr33807017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása